top of page
Tarieven: Afbeelding

TARIEVEN

Tarieven: Tekst

Rebrand Interior Design heeft een aantal diensten samengevat in een pakket. Hieronder op de pagina staat het traject van een samenwerking met Rebrand Interior Design uitgewerkt. ​

Zo weet u meteen al waar u aan toe bent en uit welke diensten u de keuze hebt. 

                                                                         

Tarieven: Tekst

Ieder traject begint met een kennismakingsgesprek. Wanneer u voor Rebrand Interior Design heeft gekozen om uw woonruimte of bedrijfsruimte te laten ontwerpen en in te richten, zouden wij graag bij de eerste kennismaking allereerst u en uw wensen beter willen leren kennen. Om wat voor een ruimte of welke ruimten gaat het? Wat zijn uw eigen wensen en verwachtingen? Wat is de gezinssamenstelling, waar dient de ruimte aan te voldoen? Vervolgens leggen wij u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen en komen we hopelijk in samenspraak tot een voorstel en opdracht.

Indien na de eerste kennismaking alle uitgangspunten en mogelijkheden vooraf helder in beeld gebracht zijn, gaan wij, zodra we van u de schriftelijke opdracht hebben gekregen, concreet van start. Afhankelijk van de aard van de opdracht (bestaande bouw of nieuwbouw)kijken we zo mogelijk eerst op locatie. Vervolgens gaan wij aan de slag. Dit houdt in: een creatief voorstel, een uitgewerkt interieurontwerp / plattegrond op schaal, een kleur- en materiaalpalet en eventueel een product voorstel.

Als het uiteindelijk door u goedgekeurde ontwerp in de uitvoeringsfase komt, kunnen wij uiteraard helpen en adviseren in de planning en plaatsing van de benodigde (maatwerk) meubelen, verlichting, raambekleding en wandbekleding, woonaccessoires etc. Rebrand Interior Design werkt in dit kader samen met een professioneel netwerk van specialisten met allemaal producten van hoogwaardige materialen.

Via dit netwerk kunnen onze opdrachtgevers profiteren van diverse kortingen.

We werken hiervoor op basis van een vast uurtarief. €90,- incl. btw

In een eerste gesprek, kunt u uw wensen en eisen kenbaar maken. Wat is de functie van de ruimte? Om hoeveel ruimten/vertrekken gaat het? Welke verwachtingen heeft u van het ontwerp en/of de uiteindelijke realisatie? Op basis van dit gesprek, kunnen wij voor u een inschatting maken of uw wensen binnen ons pakket (Design deluxe) past of dat er meer maatwerk vereist is. Op basis hiervan sturen wij u een offerte en na acceptatie daarvan gaan wij aan de slag.

​​DESIGN 

 

​Totaalconcept

 • intake/bezoek aan huis;

   

 • moodboard;

   

 • plattegrond op schaal in kleur;

   

 • concept, presentatie uitgewerkt in A3 digitaal boekwerk;

 • correctie; tussentijds (digitaal overleg), twee aanpasrondes;​

 

 • fotorealistische 3D renders, virtuele video tour;

   

 • kleuradvies meubels;

   

 • kleur - en materiaalplan 

  vloeren en  wanden;

 • suggestie meubels, stoffering en licht armaturen;

   

 • lichtplan;

   

 • 2D tekeningen maatwerk voor de interieurbouwer, aannemer;

 • shopping list;

 • offerteaanvraag bij onze partners inclusief korting via ons netwerk;

   

 • eindversie; presentatie met voorstel kleur en materiaal met samples.

 • uitgewerkte presentatie digitaal en in A3 gedrukte boekvorm.

 

 

​​INVESTERING

vanaf € 4150,-

De genoemde prijs is incl. btw en binnen een straal van 20 km vanaf Venlo zijn de reiskosten gratis,

daarbuiten geldt een tarief van €0,50 ct per km.

De genoemde prijs is op basis van een ruimte met een gemiddelde oppervlakte van 60m2 

​​

Ontwerp extra ruimtes*

​​

Badkamer: vanaf € 1.000

Master bedroom: vanaf €1.250

Kinderkamer: vanaf € 1.000

Werkruimte: vanaf € 1.250

MAATWERK INTERIEUR ELEMENTEN:

We maken per vraagstuk een passende prijsopgave afhankelijk van de wensen en geschatte uren die we hier mee kwijt denken te zijn. 

 

STYLING SESSIE:​

De juiste styling maakt een project echt af. Dit zorgt voor meer sfeer en gezelligheid en is daarom ook echt het puntje op de ï'. 

 •  Zodra het budget van de klant inzichtelijk is zullen er diverse accessoires worden ingekocht.  Kunst en beplanting kunnen worden meegenomen ( hier zijn wel extra kosten aan verbonden) 

 • Styling sessie op locatie van 3 uur

INVESTERING

vanaf €750,-

SHOPPEN MET MIJ:

Dit kan een uitstekende aanvulling zijn op onze diensten. Je kunt natuurlijk ook een shopsessie met mij inplannen als los onderdeel.

We bespreken vooraf tijdens een brainstormsessie waar mijn hulp bij nodig is en daarna gaan we in de desbetreffende winkels de juiste keuzes maken. 

 • We beginnen met een brainstorm sessie;

 • We gaan op pad naar de desbetreffende winkels zoals gewenst, en zullen hier uitgebreid meubels uitzoeken met materialen die goed met elkaar combineren;

 • De shopsessie duurt op locatie gemiddeld 4 uur

INVESTERING

vanaf €750,-

Heb je iets anders in gedachten?​

Deel jouw visie met ons, dan zorgen wij dat we met een passend voorstel komen voor jouw vraag en wens. Er is voor ieder een passend advies.

Of je nou een nieuwbouwwoning hebt gekocht of een huidige woning wilt gaan verbouwen, je onze hulp wilt inschakelen voor één onderdeel of de gehele woning? Wij kunnen overal bij helpen en iedere opdracht is even belangrijk voor ons. 

 Voorbeeld van onderdelen uit een ontwerp, visualisatie en maatwerk

Tarieven: Prijslijst
bottom of page