top of page

about

About Us: Tekst
IMG_8055_edited_edited_edited.png

Rianne van den Brand
Interior Designer and Owner

 

Rebrand Interior Design is opgericht door Rianne van den Brand. Al zolang zij zich kan herinneren is interieur haar passie, gedreven door haar creativiteit en voorliefde voor hoogwaardige materialen. Deze passie vormde altijd al de rode draad in haar leven.

Na eerst vele jaren ruime kennis en ervaring opgedaan te hebben in zowel de makelaardij als projectontwikkeling heeft zij in 2020 haar studie binnenhuisarchitectuur succesvol afgerond en heeft zij van haar passie haar werk en specialisme gemaakt.

About Us: Afbeelding

Deze eerdere ervaringen hebben een grote meerwaarde. Zij maken dat zij naast haar creatieve kwaliteiten ook technisch onderlegd is en samenwerkt met een ruim netwerk van professionals zoals aannemers, projectontwikkelaars, architecten, leveranciers van meubels, vloer- en wandafwerking en licht etc.
 
​Haar stijl is te omschrijven als warm elegant chique. Essentieel hierbij is het gevoel van warmte. Het moet voelen als een thuis, dat is de basis. Haar missie is dan ook om er voor te zorgen dat iedere bewoner geholpen wordt met de realisatie van zijn of haar droom en dat thuisgevoel te geven waar men naar op zoek is. Een woning te vullen met dat gevoel is namelijk alles. Het beleven van mooie momenten, het maken van unieke herinneringen, het volop genieten van en het geven van rust in een (t)huis dat voelt als een warme deken, wordt iedereen gegund.

IMG_8002_edited.jpg
About Us: Over
bottom of page