top of page

 EXPERTISES

image02 43.jpg

INTERIEUR DESIGN

Rebrand Interior Design laat het (her-)indelen van ruimtes en functies in een woning samensmelten met het creëren van sfeer. Met behulp van visuele uitwerking zoals plattegronden, moodboards en 3D visualisaties wordt de bewoner in het gehele designproces meegenomen . Samen met de bewoner gaat Rebrand Interior Design op zoek naar het nieuwe, ultieme en voor iedere bewoners unieke “thuis-”gevoel. Rebrand Interior Design laat dit gevoel naadloos in alle facetten van interior design zoals bijvoorbeeld stijlen, kleuren, materialen tot licht, aansluiten op de wensen van de bewoner.

ONTWERP EN REALISATIE

Rebrand Interior Design gaat samen met de bewoners aan de slag om zijn of haar grote of kleine droom te verwezenlijken. Rebrand Interior Design is de rechterhand van de bewoner of het nu gaat over verbouwen, zelf bouwen of het “rebranden” van bestaande ruimten. Rebrand Interior Design ontzorgt en neemt de bewoner volledig mee in het gehele realisatieproces

EIND PRESENTATIE 04 juli 2023_099.jpg
file.jpeg

INTERIOR 

Het creëren van een gevoel in huis is niet altijd gemakkelijk. Interieur is namelijk een geheel van verschillende onderdelen. Licht en kleur gaan hand in hand en materialen geven warmte en gevoel aan een ruimte. De juiste meubels kunnen een ruimte versterken, net zoals de afwerking van vloeren en wanden. Het allerbelangrijkste is dat het moet passen bij de bewoner. Het kan lastig zijn om al deze puntjen zelf te verbinden. Hierin helpt Rebrand Rebrand Interior Design . Samen met de bewoner wordt gekeken naar stijl en de optimale benutting van ruimten in het nieuwe (t)huis. Rebrand Interior Design staat daarbij voor een hoog afwerkingsniveau en tijdloze goed doordachte keuzes waarin gelet is op alle details. Het uiteindelijke resultaat is een langdurige investering in eigen “woon-geluk”.

3D VISUALISATIES & VR BELEVING

Vindt u het lastig om voor te stellen welke kansen het interieur van uw woning of bedrijfsruimte biedt? Met behulp van 3D-impressies en VR geven wij inzicht in de potentie van uw woning of bedrijfsruimte. Door de mogelijkheden visueel te maken, zult u merken dat er vaak veel meer kan dan wat u in de eerste instantie wellicht dacht. Zo krijgt u ruim voor de realisatiefase een duidelijk beeld van het beoogde nieuwe interieur.

Enscape_2023-08-15-14-43-38.jpg
Expertises: Diensten
bottom of page