top of page

PORTFOLIO

MASTER BEDROOM WALK IN

Master bedroom met een walk in closet.

In de gehele woning hebben we de materialen en luxe sfeer doorgetrokken. De master heeft een ruime opzet met kaptafel en een walk in closet met smoked glas. Het interieur is volledig op maat en naar wens van de opdrachtgever uitgevoerd. 

WOONKEUKEN SOEST

Totaalontwerp keuken en eetkamer

We hebben een oude jaren dertig woning in een geheel nieuw modern jasje mogen steken.

Inpandig is de begane grond ingrijpend aangepast: de entree is naar de living verlegd, de eerdere aparte berging is bij de keuken getrokken en de diepte van de living is flink verlengd. De lichtstraten zijn in de lengte ipv de breedte van de woning geplaatst.

De nieuwe keuken is vormgegeven met een ruim kookeiland met een travertin blad. Voor de eethoek hebben we ons laten inspireren door het vele reizen van onze opdrachtgevers. De sfeer neigd naar de “Japandi” stijl, een mix tussen scandinavisch en japans.

Op deze wijze sluit alles helemaal aan bij de look en feel die we hier neer hebben willen zetten. Er is een serene warme sfeer gecreëerd waar het heerlijk toeven is.

TOUCH OF BRONZE

Montfoort - Utrecht

De gehele begane grond heeft een geheel nieuwe indeling gekregen. Er komt een aanbouw en de voormalige eetkamer dient nu als een gezellige relax tv hoek.
Zachte warme tinten, het metallic bronze kookeiland i.c.m. het marmer zorgen voor een vleugje allure. De parketvloer is uitgevoerd in een smalle visgraat die het een stadse allure geeft. 

MASTER BEDROOM EN BATHROOM ENSUITE

De slaapkamer hebben we middels kleine aanpassingen tot een warme hotel chique ruimte omgetoverd.
De bestaande kasten hebben andere grepen gekregen, de wand met nis een behang in een warme tint en wandlampjes voor een romantisch licht.
Nieuw beddengoed, mooie sierkussens, losse kruk als nachtkastjes. Een zitje met rond kleed verzacht de rechte vormen en lijnen van de ruimte.
Kleine ingreep, groot gebaar. 

De badkamer daarentegen is met een dakkapel uitgebreid zodat er een dubbele wastafel, aparte douche en vrijstaand bad plaats kon nemen. Door het materiaalpallet door te voeren is er rust gecreëerd. Een bijzonder project wat we samen met de opdrachtgevers hebben mogen maken. 

JAREN DERTIG VILLA

Vrijstaande jaren dertig villa: totaalconcept

Te gek project: op verzoek van een energiek koppel de gehele begane grond opnieuw ingedeeld en uitgebouwd met 6 meter.
Om voldoende licht te creëren zijn twee lichtstraten in de lengte van de ruimte geplaatst. In het midden van de ruimte staat een roomdivider met een gashaard en aan de living zijde een tv. Op deze wijze komen de verschillende delen nog beter tot hun recht.

Door voor zwart fineer, een keramisch blad en warme tinten te kiezen, staat er met recht een gave stoere keuken: een echte eyecatcher.

Aan de andere zijde van de geplaatste roomdivider hebben we een warme sfeer gecreëerd.
Aan de lange wand staan twee modulaire bankopstellingen die plek bieden voor het hele gezin.
De bestaande kolom dient nu als verbinder. Een functie die normaliter niet voor hand ligt. Door deze kolom zowel te verbreden i.c.m. led verlichting als vanuit de vloer te verlengen met een tafelconsole, ontstaat een living met de gewenste wow factor!

Binnenkort gaat de verbouwing van zal ik de voortgang ook delen.

EENGEZINSWONING

Totaalontwerp woonhuis

We mochten een totaalontwerp maken incl. uit- en aanbouw.
De nieuwe keuken hebben we midden in de uitbouw geplaatst. Deze keuken vormt nu het hart van de woning. De wens van mijn opdrachtgevers was om een warme sfeer te creëren: een plek waar iedereen zich meteen welkom zou voelen en aan een grote tafel of een kookeiland aan zou schuiven.
In de hoek van de uitbouw is een kidshoek gecreëerd die met gemak mee kan groeien in de tijd of zelfs in de toekomst als werkplek zou kunnen dienen.

NIEUWBOUW WONING

Totaalontwerp voor een nieuw te bouwen twee onder één kap woning.

Mijn opdrachtgever wilde heel graag hout, natuurlijke materialen , zwart en staal terug zien in het ontwerp.

Voor de keuken hebben we het net even anders gedaan door i.p.v. standaard een witte een zwarte omlijsting te pakken. Er is een verborgen taatsdeur ontworpen naar de inpandige garage. Het keukenblad is van Italgranito Silver grain beige, uniek en onnavolgbaar materiaal.

De eetkamerbank aan de boomstamtafel is omlijst met een raamwerk wat de ruimte een intieme sfeer geeft.

Rust, balans en een tikkeltje edgy door de afwerking en toegepaste stoere materialen en kleuren.

MANCAVE HOME THEATER

Warmth, comfort and luxury

Totaal ontwerp van een mancave waarvan ook zeker het hele gezin veel plezier gaat beleven.
Een heerlijke relax lounge met zicht op de beamerwand voor de beste movies.
De heer des huizes wilde graag een optische illusie met een skyline. Door er een echt frame voor te plaatsen, lijkt het net een wijds uitzicht vanaf een penthouse.
De bar met chique counterstoelen en spiegelwand maakt de ruimte af.
Om de regelmatige logees een heerlijke slaapplek te geven, is er een wandmeubel met opklapbed ontworpen.

VERBOUWDE SCHUUR TOT WOONHUIS

Ontwerp van een oude schuur tot een volwaardige familiewoning.
Er is een box in de grote ruimte geplaatst waar de badkamer, berging, apart toilet en vide relax ruimte mee is gecreëerd. De grote leegte is daarmee doorbroken en mede door de hoge plafonds is er een spannend lijnenspel ontstaan.

LUXURY WARM LIVING

In de voormalige keuken van de woning is er een warme luxe living gecreëerd. Het ontworpen wandmeubel is afgewerkt met een eiken fineer en voorzien van diverse speelse vakken. Het gekozen sfeer-, kleur- en meubelplan maakt het een serene warme luxe plek waarin ieder zich relaxt zal voelen. Ook bij dit ontwerp was kunst een groot onderdeel van mijn ontwerp. Ik heb me hier wederom door laten inspireren.

POOLHOUSE

Ook de buitenkamer verdient een wow factor.

We hebben dit poolhouse mogen ontwerpen als kers op de taart voor een totaalontwerp van een grote familiewoning.

De natuurlijke materialen en kleuren zorgen voor de ultieme verbinding met deze luxueuze tuin. Het poolhouse is volledig af te sluiten met glazen panelen en met de verstelbare shutters hou je indien wenselijk de avondzon buiten. 

Het keukenblok met een travertin blad is van alle gemakken voorzien om optimaal te kunnen genieten van de warme zomers. 

Aan de linkerzijde is een doucheruimte en apart toiletruimte ontworpen. 

Voor de vloer is er gekozen voor een gegoten betonvloer; praktisch en geeft net dat extra luxe tintje!

Portfolio: Nieuws & updates
bottom of page